top of page
la biblioteca

La Geganta té una biblioteca de llibres infantils en català, que funciona des de l’any 2014.

A la biblioteca hi ha llibres, còmics, CDs i material audiovisual. Tot són aportacions de famílies vinculades a les classes de La Geganta. A més, hi ha 36 llibres que CatalansDK va subvencionar en el seu moment i que l’Elisenda, la responsable de la biblioteca, va comprar la primavera del 2016 a la llibreria Pebra Negra del Clot. Hi ha llibres per totes les edats. I dins de cada llibre hi ha un targetó, on fem registre dels usuaris que han agafat de préstec i retornat el llibre en qüestió.

Ara mateix la biblioteca s'obre només alguns divendres durant 15-20 minuts a les classes i sempre després d'un acord amb la Mireia. Els bibliotecaris, l’Elisenda Juanola i l’Iñaki Manrubia (labibliotecacph@gmail.com) venen amb una selecció de llibres per cada grup. Durant aquesta estona es poden agafar llibres de préstec i retornar-ne.

Alta, préstec i retorn

Alta: 50kr al 42986392 (Elisenda Juanola) per mobilepay o en metàl·lic.

Aquests diners els recollim per cobrir despeses de gestió i manteniment. En el mateix Mobile Pay heu de fer constar QUOTA LECTOR/A + NOM DEL NEN/A.


Quan es fa el préstec/retorn, s’ha de presentar EL CARNET. Si no teniu carnet poseu-vos en contacte amb els bibliotecaris. Els llibres ES PODEN TENIR A CASA UN MÀXIM DE 2 SETMANES. Si no veniu a classe el dia que us toca retornar, heu d’escriure a labibliotecacph@gmail.com i avisar. Si no es retornen llibres, no se’n poden agafar més de préstec.

Aportacions

Convidem a tots els usuaris a fer una mínima aportació de llibres (3 com a mínim, i no hi ha màxim). Els llibres aportats es poden retirar en qualsevol moment i canviar per d’altres llibres. Quan feu una aportació, CAL que poseu nom i cognom als llibres. Si veniu amb molts llibres de cop, porteu una llista.

Història

Ara mateix la biblioteca s'obre només alguns divendres durant 15-20 minuts a les classes i sempre després d'un acord amb la Mireia. Els Al principi la biblioteca la teníem al bar Monellies, al carrer Danasvej, però vam veure que el fet que els llibres estiguéssin a l’abast de tothom no era una bona idea, i vam optar, l’any 2016, per traslladar-la a un altre espai de co-working, Cafe Ved Buen. Ni aquest espai, ni cap dels formats que havíem provat fins al moment no van tenir gaire èxit. És per això que ara hem optat per desplegar la biblioteca els divendres, durant les hores que ens trobem per fer la classe de petits i de mitjans.

bottom of page