top of page
  • Writer's pictureLa Geganta

Aventura't 2020
El passat mes de juny, amb el grup de grans -que cada cop són més grans- tancàvem el curs amb un cap de setmana a l'aire lliure. El vam titular Aventura't 2020. L'Aventura't el vam organitzar amb en Lluís Castellarnau i en Francesc Sitges, que ja són col.laboradors asidus de LaGeganta.

El dissabte el vam dedicar a explorar una zona natural a les afores de København que es diu Sydhavnstippen i on hi pasturen lliurement ovelles i alpaques. Les cuiden voluntaris, gent que viu a la zona. Una vegada a l’any, per Sydhavnstippen hi fan temporada uns esquilets que esquilen els animals amb tisores -sense màquines! Ovella tombada a terra i zic zac zic zac. I anar girant l’ovella com si fos un pollastre a l’ast. A vegades passa que alguna ovella queda una mica ferida de l’esquilada, i llavors per desinfectar la ferida els posen un spray de color blau. És per això que algunes de les ovelles tenen taques blaves.

A Sydhavnstippen nosaltres hi vam caminar (endavant, endarrere, amb els ulls oberts, amb els ulls tancats...), hi vam fer exercicis d’equilibri amb i sense slack-line, hi vam fer una cursa d’orientació, vam practicar el bàdminton en condicions extremes i vam fer un senyor dinar de peix i patates fregides i gelat. Convidava LaGeganta, i celebràvem la retrobada després de la pausa covid-19. Inoblidable.
El diumenge el vam dedicar a descobrir el bosc de Brøndbyskoven, que a part de ser un bosc preciós situat a la zona de Vestegnen (a mitja hora de la ciutat) és el bosc del costat del centre psiquiàtric on jo treballo. Al bosc vam resoldre tasques diverses per equips (per exemple la de fer un ninot o animal estrany amb elements naturals trobats al bosc i un cordill), vam aprendre la tècnica del frisbee (nivell alt, que portàvem el professor d’educació esportiva posat), vam fer un partit de frisbee, vam ballar i dibuixar sota la pluja i vam jugar al joc de les gallines i la guineu.


En Francesc, amb una paciència i discreció infinites, ens va seguir tot el camí amb una càmara. Aquí teniu algunes de les fotografies que jo i en Lluís vam fer durant aquells dos dies, i un video extraordinari que ha muntat en Francesc.

127 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page