top of page
  • Writer's pictureLa Geganta

El mar el mar

La vuitena sessió del curs la vam dedicar a parlar de biodiversitat i cultiu regeneratiu i sostenible.La sessió la vam organitzar al voltant de dues xerrades amb dues persones especialistes en el tema: per una banda, una educadora del col.lectiu Havhøst, una associació danesa compromesa amb el desenvolupament sostenible que treballa per promoure el cultiu regeneratiu al mar de musclos, algues i ostres; i per altra banda, la biòloga catalana Roser Gasol, que treballa a l'Agència Europea del Medi Ambient a Copenhaguen i que té una llarga trajectòria professional vinculada a la protecció del medi ambient marí.


La primera mitja hora vam estar amb la noia de Havhøst a Kalvebod Bølge, al port -amb ella ens comunicàvem en danès. Després, amb la Roser, vam fer un treball de recapitulació i reflexió que a més ens va servir per fer un exercici interessant de traducció al català.



Durant l'última hora, en un local de Kultur Hus Islands Brygge, la Roser ens va explicar la feina que es fa en centres de recuperació (tractament i neteja) d'ocells víctimes de vessaments de petroli.

Aquestes són algunes de les fotos que ens va ensenyar mentres parlava. Són fetes l'any 2009 a Noruega.







19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page