top of page
  • Writer's pictureLa Geganta

No vull baixar




NO VULL BAIXAR


El passat diumenge 14 de novembre vam proposar al grup de grans de gravar un videoclip amb els seus mòbils. La feina prèvia a la gravació va consistir en aprendre's la cançó de memòria, cosa que per molts ja és un repte. Un cop allà, la proposta passava per ells mateixos enregistrar material amb els seus mòbils, per després visualitzar-lo, comentar-lo i finalment tornar a enregsitrar més material, ara ja amb una certa idea de què funcionava i què no. La sessió va acabar amb el rodatge de material pels últims plànols del video. Aquí va rodar en Francesc Sitges, que ens havia acompanyat tota la sessió i que després va fer el muntatge. La idea era fer una aproximació al llenguatge audiovisual amb el telèfon mòbil. Sen’s va fer molt curt. Haguéssim pogut treballar tres hores més.


El video està rodat a Gevninge, prop de Roskilde, a casa L’Elena Pérez, que ens va fer d’amfitriona.


La música és la cançó de Stay Homas No vull baixar, resultat de la col.laboració del trio amb Albert Pla.

Sobre aquest single, Stay Homas ha explicat que fa referencia a l’estat en el que “deixes la ment en blanc i et dediques a la contemplació”. A nosaltres ens parla de joc, de drogues, de concentració i de connexió amb alguna cosa fascinant que ens sedueix.

Stay Homas va fer primer una versió de terrat d'aquesta cançó. La van penjar al seu canal de Youtube el passat mes de març. Més endavant van publicar el single i en van fer també -com nosaltres- un videoclip, que va dirigir la fotògrafa Marta Mas.

54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page