top of page
  • Writer's pictureLa Geganta

Un Espetec de Can Tarrradellas s’acaba. Dos, també.

Updated: Dec 7, 2019

La segona sessió de l’any amb el grup de grans, diumenge dia 6 d'octubre, la vam dedicar a parlar de llenguatge cinematogràfic i reproduim un anunci de fuet de Can Tarradellas. Vam treballar en un estudi de Nørrebo, al carrer Ravnsborggade nr.18C, amb en Francesc Sitges, que va dirigir el rodatge i va fer la feina posterior d'edició.


Durant la primera part de la sessió vam fer el visionat de l'anunci original i vam repartir els papers. Seguidament vam llegir i retocar el guió en català (l'original era en castellà) i vam parlar de conceptes bàsics del llenguatge audiovisual: pla, seqüència, escena, pla contra pla i tipus de pla segons l'escala/ proporció i segons l'angle. Per què entenguéssin millor aquesta part teòrica vam fer un

exercici pràctic d´ordenació de plans, per equips: cada equip va rebre 39 fotografies que representaven els diferents plans de l'anunci, i l'exercici consistia en ordenar-los tot reproduint l'estructura que havíem visionat abans un parell de vegades.


La segona part de la sessió ens va passar volant: localització, rodatge, recollida. Vam tenir temps de volcar tot el material rodat a l'ordinador, i una mica de temps de mirar alguns plans.

Aquí teniu les poques fotos que vaig tenir temps de fer aquell dia, i el muntatge!




 





Aquí el teniu altra vegada, però ara amb l'original que vam copiar a baix a la dreta:


38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page